NEWSROOM

Yeni nesil ofislerde 3’ü bir arada: Ergonomi, inovasyon ve fonksiyon

18 July 2017

Yeni nesil ofislerde 3’ü bir arada: Ergonomi, inovasyon ve fonksiyon

ISTANBUL (TR) - Sektöründe yarım asıra yaklaşan deneyime sahip Tuna Ofis ve İsviçre’nin en köklü şirketlerinden Girsberger’in ortak markası Tuna Girsberger, kişiselleştirilebilir ofis koltuklarıyla ergonomi, inovasyon ve fonksiyonu bir arada sunuyor. Yeni nesil çalışma mekanlarının ihtiyaçlarına uygun çözümler sunan Tuna Girsberger Prime ve Prime Executive ofis koltukları, tamamen kişiselleştirilebilir yapılarıyla kullanıcıların gün boyu konforlu hissetmesini sağlıyor. Yöneticiler için geliştirilen Executive modeli, İtalyan derisi kullanılarak özel olarak tasarlanan sırt işlemesiyle dikkat çekerken, her iki modelin misafir koltuğu versiyonu da bulunuyor.

www.tunaofis.com

Tuna Ofis ve Tuna Girsberger Hakkında
“Bugünün ofis yaşamı, bugünün tasarımı” mottosuyla fark yaratan tasarımlar sunan Tuna Ofis, 1970 yılında İstanbul’da kuruldu. Ulusal bir marka yaratma stratejisi doğrultusunda, ilk showroom’unu 1982’de Ankara'da açtı. Bugün İstanbul Altunizade ve Silivri’nin yanı sıra Ankara, İzmir ve Riyad’da bulunan mağazalarıyla hizmet veren Tuna Ofis, Türkiye’deki ofis mobilyası sektörünün yabancı ortaklı tek kuruluşu. İsviçre’nin en köklü şirketlerinden Girsberger Holding AG ile 1992’de yaptığı ortaklığın sonucunda, Tuna Girsberger markasıyla yılda yaklaşık 70 bin adet ofis koltuğu üretiyor.

Bilgi için: Tülay Genç | info@b2press.com | +90 (212) 635 70 6